HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!

16 óráig történő megrendelés esetén csomagod akár 2 munkanapon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot érkezhet lakóhelyedre, munkahelyedre, vagy bármely Neked megfelelő postacímre, munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 990 Ft, 50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási címet adj meg, ahol futárunk biztosan megtalál Téged, vagy megbízottadat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, és nem Te, hanem egy megbízottad lesz a csomag átvevője, akkor kérünk, gondoskodj róla, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát.

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal van lehetőséged kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan e-mailben visszaigazol Neked. 

Amennyiben rendelkezel Simple fiókban regisztrált bankkártyával, a fizetési felületen Simple fiókoddal bejelentkezve megtalálhatod rögzített bankkártyádat, és egy kattintással fizethetsz is vele.  Amennyiben nem, abban az esetben az új fizetési felületen a fizetési folyamat közben is létrehozhatsz Simple fiókot, és regisztrálhatod bankkártyádat, így a jövőben gyorsan és egyszerűen fizethetsz a termékekért.

Készpénzes, vagy bankkártyás fizetés a futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted, akár bankkártyával is. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.