360fly 4K
Mindent lát, ami körülötted történik

 

A 360fly azért készült, hogy minden szempontból hű társad legyen az aktív időtöltésben. Ha sportos életmódot folytatsz, ezt a 360 fokos kamerát Neked találták ki. Nagyon fogod szeretni a 4K minőségű, részletgazdag, és kiváló kontrasztú felvételeket, nem beszélve arról, hogy robusztus felépítésének köszönhetően a 360fly azt sem fogja zokon venni, ha megúsztatod, leejted, vagy összekoszolod. A legjobb videók elkészítéséről rengeteg beépített technikai apróság gondoskodik, ha azonban nem vagy elégedett, a kamerához tartozó program segítségével tovább szerkesztheted őket, sőt, effekteket is adhatsz hozzájuk. Amikor elkészültél, oszd meg a végeredményt közösségi oldalaidon.

Ha ez nem lenne elég, a kamera VR módban is működik, így virtuális valóság szemüveged segítségével valóban tökéletes élményben lehet részed.

 

 Tulajdonságok

Lencse: 360° x 240° F2.5 ultra halszem
Videó felbontás: max. 2880x2880 (30 FPS)
Szenzorok: Gyorsulásmérő, E-Compass, GPS, giroszkóp
Mikrofon: Beépített
Üzemidő: 1,5 óra folyamatos felvétel
Felvételek kezelése: Android 4.4+/ iOS 9+/ Mac OS X 10.8/ Windows 7 vagy magasabb
Kialakítás: Porálló (IP6X), Ütésálló (1,5 m-ig)
Adatátvitel: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Memória: Belső 64 GB tárhely
Csatlakozás: Micro USB 2.0, Bluetooth
Akkumulátor: 1780 mAh 
Méretek/súly: 61x61x61 mm, 172 g
Vízálló: Külön tok nélkül 10 méterig
Szín: Fekete

 

A doboz tartalma

1 x 360fly 4K
1 x kamerarögzítő adapter
1 x USB kábel
1 x kamera foglalat (töltéshez)
1 x kamera foglalat + rögzítő
1 x hordozó táska
Használati utasítás

 A PANOVERSE Magyarország törekszik a webáruház kínálatában szereplő termékekkel kapcsolatos pontos és hiteles információk közlésére. Olykor ezek tartalmazhatnak téves adatokat: a képek tájékoztató jellegűek, a termékek színe egyes esetekben eltérhet, melyről pontos információt a műszaki tulajdonságok rész szolgáltat. A képek továbbá megjeleníthetnek tartozékokat, amelyek nem szerepelnek a csomagban, egyes leírások hibákat tartalmazhatnak.