Megjelent a Fusion, a GoPro első 360 fokos kamerája

Megjelent a Fusion, a GoPro első 360 fokos kamerája

A GoPro közismerten nagyágyú a sportkamerák piacán, ezért sokan várták már az időpontot, amikor belép a 360 fokos kamera szegmensbe. Ugyan, kb. egy évvel ezelőtt kijött a GoPro Omni, ami hat, egymással szinkronizált HERO4 kamerát tartalmazott, viszont annak az árát (5.000 USD) nem igazán a hobbisportolók és hobbifilmesek pénztárcájához igazították.

Viszont a Fusion-nel végre megtört a jég. Az eszközről egyelőre nem sok információt adtak ki, annyit biztosan lehet tudni, hogy 5.2K (30 fps) felbontásra lesz képes, ami ebben a kategóriában nagyon erős. Pontos műszaki tulajdonságok, pl. méretadatok hiányában csak a GoPro szavaira hagyatkozhatunk, akik azt ígérik, hogy a kamera zsebben is elfér majd, illetve, hogy számos, más GoPro kamerához tartozó kiegészítővel kompatibilis lesz.

A Fusion ára egyelőre nem ismert, ahogy a pontos megjelenéssel kapcsolatban sem túl bőbeszédű a gyártó. Annyit azért elárultak, hogy 2017 végén már elérhető lesz egy korlátozott számú kereskedelmi mennyiség. Egy kicsit tehát még várni kell, addig is nézzétek meg egy rövid videót a kamerával készített felvételekből.

 

0 hozzászólás

Írj nekünk!